Als je op zoek bent naar een baan kom je op 1000 en 1 websites van grote vacature banken terecht met vacatures waar je helemaal niet naar op zoek bent, vervelend want als je bereid bent te werken dan moet het vinden van een passende baan vooral gemakkelijk en snel zijn.

Werkenbijschotgroep is ontworpen juist om dit probleem op te lossen, gemakkelijk en snel solliciteren dat is wat wij mogelijk willen maken. Gespecialiseerd in het werven en selecteren van industrieel, schoonmaak en logistiek personeel in de regio Rotterdam, zo weet jij als werkzoekende wat wij jou kunnen bieden en voor welke banen je bij ons aan het juiste adres bent. We hebben ook een vacature stratenmaker!

Wij zijn op zoek naar harde werkers, die weten van aanpakken en nergens hun handen voor omdraaien. Heb je geen/ niet de juiste papieren? Soms is dit helemaal geen probleem, certificaten kunnen behaald worden tijdens de periode dat wij je plaatsen bij één van onze opdrachtgevers.

Het kan dus zomaar zijn dat je tot de tijd dat jij de juiste papieren in je bezit hebt je voor een geheel andere baan bij een opdrachtgever geplaatst wordt & na het behalen van je diploma of certificaat geplaatst wordt voor een baan binnen jou interesses.

Werkenbijschotgroep heeft een breed aanbod want naast onze specialisatie in de industrie, logistiek en schoonmaak bieden wij ook met enige regelmaat banen aan in de bouw, groenvoorziening, isolatie of administratie.