Welkom bij Holland Media

Holland media houd zich bezig met het onderzoek van valse beoordelingen op het internet en bekijkt en beoordeeld honderden websites waarmee de gebruiker dagelijks op het web te maken krijgt. Veel mensen lezen graag eerst een aantal beoordelingen over het product wat ze van plan zijn om te gaan kopen. Maar zijn deze beoordelingen ook wel allemaal eerlijk? Het antwoord hierop is NEE.  Een groot aantal bedrijven plaatsen vaak zelf een aantal van deze beoordeling met als doel een grotere verkoop te kunnen bereiken. Holland Media is echter van mening dat alle consumenten en gebruikers van het internet recht hebben op eerlijke, duidelijke en transparante informatie over de producten die op het web worden aangeboden zodat ze later niet voor teleurstellingen komen te staan.

Mr Green casinoDaarnaast houdt Holland Media ook in de gaten wanneer er sprake is van een reclame manipulatie. Dit soort reclame wordt uiteraard met hetzelfde doel gebruikt als de valse beoordelingen van een product maar werkt met slimme psychologische technieken op de gebruikers en consumenten van het internet om deze over te halen tot de aankoop van het product te doen. De kenmerken van reclame manipulatie is bijvoorbeeld een product dat aangeboden wordt die u ervan overtuigd er gelukkiger van te worden of vergelijkende reclames tussen bedrijven etc. Denk hierbij onder andere aan reclames van bekende frisdranken die erop wijze dat wanneer u deze koopt altijd gelukkig zult zijn. Een vergelijkende reclame is bedoelt om u over te laten stappen op het product wat aangeboden wordt en laten ze veelal de negatieve kant van de concurrent zien. Op holland-media.nl kunt u een groot aantal producten en diensten vinden die grondig onderzocht zijn en als eerlijk kunnen worden beschouwd wanneer het op beoordelingen van klanten aankomt en ook geen gebruik maken van reclame manipulatie voor hun producten.

De onderzoeken die Holland Media doet om te bekijken of de beoordelingen en/of reclame van een product als eerlijk kan worden beschouwd bevatten de volgende aspecten:

-Holland Media onderzoekt of de auteurs een vergoeding krijgen voor het schrijven van de beoordelingen.

– Of het bedrijf zelf controle heeft over de beoordelingen en deze kan wijzigen.

-Of het bedrijf in staat is negatieve beoordelingen te weigeren zonder enige reden.

-De duur waarvan de negatieve reacties op de site blijven staan

Bent u dus opzoek naar een bepaalt product of dienst? bekijk dan eerst de beoordelingen van Holland Media voor dat u een aankoop gaat doen.

 

Kinderkleding