Bij Consumind kun je gemakkelijk en snel je een energie vergelijk maken. Wij zijn geen energieleverancier, waardoor je bij ons kunt vertrouwen op een vergelijking zonder belangen. Wij hebben een overstapservice voor een geselecteerd aantal energieleverancier, maar vergelijken alle overige partijen in de markt ook voor je. Via onze website kun je ook naar deze energieleveranciers overstappen, alleen dan zonder overstapservice die alles voor je regelt. Het maakt ons namelijk niets uit naar welke aanbieder je gaat, zolang jij maar kunt besparen op je energiekosten. Wat ons wel uitmaakt is dat wanneer je naar een van de geselecteerde energieleveranciers wilt overstappen, alles voor je geregeld is.

Overstapservice

Nu kun je denken, wat houd die overstapservice nou eigenlijk in en waarom doen hier maar een paar energieleveranciers aan mee? Dit komt doordat Consumind deze overstapservice alleen aanbiedt voor leveranciers die continue scherpe energietarieven hebben én daarbij de juiste service en kwaliteit leveren. Dit is niet bij alle energieleveranciers zo, waardoor ook niet iedereen hier gebruik van mag maken. Met de overstapservice word alles voor je geregeld. Zo wordt de oude energieleverancier opgezegd en zorgen we voor het nieuwe contract bij de energieleverancier. Ook word een eventuele opzegboete van je oude energieleverancier aan je terugbetaalt met de overstapservice. Dat is wel zo prettig, want zo kun je alsnog kosteloos overstappen.

Start een energie vergelijk

Met zo een energie vergelijk, kun je gemakkelijk 300 tot 400 euro per jaar besparen op je energierekening. Dit doe je door 5 minuten van je tijd te besteden aan het invullen van je gegevens in de vergelijker en door daarna een nieuwe energieleverancier te kiezen. Je hebt altijd veertiendagen wettelijke bedenktijd, dus mocht je er niet zeker van zijn dan kun je altijd nog annuleren. Na deze veertiendagen wettelijke bedenktijd profiteer je van de nieuwe energietarieven en ben je voor de komende looptijd verzekerd van lage en scherpe tarieven op je energiecontract. Schrijf je nu in voor het energie vergelijk van Consumind en weet zeker dat je in de toekomst nooit meer te veel betaalt voor je gas en stroom. Prettig geregeld.